Ivana Marin.

Ivana Marin odrasla je u malom živopisnom gradiću Dalmatinske zagore, Drnišu. Odmalena je sate provodila u prirodi i  razvijala ljubav prema njoj i njezinim stanovnicima. Nakon završene Gimnazije Drniš, upisuje fakultet Biologije i ekologije mora u Splitu i tu upoznaje svijet podmorja koji i dan danas „ne ispušta iz vida“.

Kako je završila na Murteru, u Argonautinom timu? „Vodila sam se osjećajem“ priznaje, a čini se da ju je osjećaj doveo baš tamo gdje je trebala biti. Spoj prirode i edukacije nešto je u čemu se pronašla, a rad s mladima postao je posao gdje kreativnost, ljubav prema prirodi i edukaciji može pretočiti u djelo. Iz svih životnih iskustava pokušava naučiti, a jedno od najvećih iskustava joj je bila Španjolska gdje je odradila stručnu praksu u Laboratoriju za akvakulturu, ali i dobila jednu diplomu iz „škole života“.

Realni je sanjar i vodi se onom Einsteinovom „Svatko je genijalac. Međutim, ako prosuđuješ ribu na osnovu njene sposobnosti da se penje uz drvo, ona će cijeli život provesti u uvjerenju da je glupa.” te se smatra pravom sretnicom što ima cijeli Argonautin tim koji isto vjeruje u ljude, ideje i čuda. 😊

Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka