Sanja Kovačev.

IZVRŠNA DIREKTORICA

 

Sanja je sretno zaljubljena u otok Murter još od djetinjstva. Tijekom studija, sakupljala je znanje i razvijala ovu ljubav kako bi se vratila i Otoku otoka stečenim znanjem i iskustvima uzvratila dio onoga što joj pruža.

Nakon završenog studija Kulturne baštine i turizma, stručno usavršavanje potražila je u udruzi Argonauta koja dijeli istu strast prema otoku Murteru. Rad na programu Valorizacije baštine u turizmu na otoku Murteru predstavlja je logičan slijed Sanjinog profesionalnog, ali i osobnog usmjerenja.

Iskustvo u području turizma i znanje o međuodnosu kulturne baštine i turizma želi iskoristiti u svrhu stvaranja kulturnih i zabavnih programa koji će postati dio turističkog proizvoda a koji će u isto vrijeme osigurati sociološki i ekonomski napredak lokalnog stanovništva.

Putovanja, upoznavanje novih kultura, zaštita baštine, učenje stranih jezika, rad s djecom i mladima, kreativnost, suradnja i volonterizam samo su dio aktivnosti Argonaute i stoga ovo stručno usavršavanje za Sanju predstavlja spoj ugodnog s korisnim!

Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island