Sanja Kovačev.

Sanja je sretno zaljubljena u otok Murter još od djetinjstva. Tijekom studija, sakupljala je znanje i razvijala ovu ljubav kako bi se vratila i Otoku otoka stečenim znanjem i iskustvima uzvratila dio onoga što joj pruža.

Nakon završenog studija Kulturne baštine i turizma, stručno usavršavanje potražila je u udruzi Argonauta koja dijeli istu strast prema otoku Murteru. Rad na programu Valorizacije baštine u turizmu na otoku Murteru predstavlja je logičan slijed Sanjinog profesionalnog, ali i osobnog usmjerenja.

Iskustvo u području turizma i znanje o međuodnosu kulturne baštine i turizma želi iskoristiti u svrhu stvaranja kulturnih i zabavnih programa koji će postati dio turističkog proizvoda a koji će u isto vrijeme osigurati sociološki i ekonomski napredak lokalnog stanovništva.

Putovanja, upoznavanje novih kultura, zaštita baštine, učenje stranih jezika, rad s djecom i mladima, kreativnost, suradnja i volonterizam samo su dio aktivnosti Argonaute i stoga ovo stručno usavršavanje za Sanju predstavlja spoj ugodnog s korisnim!

Argonauta je član.
Argonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka